علیرضا چیذری، رئیس انجمن تأمین تجهیزات پزشکی و دارویی، با بیان اینکه سه ماه است انتقال ارز برای تجهیزات پزشکی و دارو با تعلل و مشکلات جدی مواجه شده، اظهار کرد: «شرکت‌ها در حال تلاش برای ایجاد ذخیره استراتژیک هستند، اما نقدینگی یا به کندی منتقل می‌شود یا اساساً انتقالی صورت نمی‌گیرد.»

انتقال ارز تجهیزات پزشکی و دارو سه ماه است متوقف مانده است

چیذری با یادآوری نقش حیاتی این شرکت‌ها در دوران دفاع مقدس ادامه داد: «در دوره ۱۲ روزه دفاع مقدس، شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی اجازه ندادند کوچک‌ترین فشاری به بیماران وارد شود یا کمبودی احساس گردد؛ اما امروز به دلیل مشکلات در انتقال ارز، شرایط سخت‌تر از گذشته شده است.»

چیذری تأکید کرد: «برای آرامش بیماران و تأمین مطمئن نیازهای بیمارستان‌ها، ضروری است ذخیره یک‌ساله مناسبی ایجاد کنیم. اما متأسفانه شرکت‌های واسطه در انتقال ارز، به دلایل نامشخصی از جمله کارمزد، پول‌ها را از تأمین‌کنندگان گرفته‌اند ولی سه ماه است که ارز به تولیدکنندگان تحویل داده نمی‌شود.»

به گفته رئیس انجمن تأمین تجهیزات پزشکی و دارویی، بسیاری از شرکت‌ها برای تأمین وجه ریالی ناچار به استفاده از وام‌های بانکی یا مشارکت‌های مالی موسسات شده‌اند و با پرداخت چندین درصد سود منابع لازم را فراهم کرده‌اند، «اما اکنون با معطلی و عدم تحویل ارز، فشار مضاعفی به این شرکت‌ها و به تبع آن به نظام سلامت کشور وارد می‌شود.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha